POSIPI ZA MAČKE - Petprotector

 SVE ZA VAŠE LJUBIMCE
petprotector.rs@gmail.com
060 0421-558
Go to content
POSIPI ZA MAČKE

BENTO KRONEN VERSELE LAGA- NATUR
15KG
Bento Kronen Versele-Laga Natuur je higijenski posip od kompresovanog drveta sa visokim stepenom apsorpcije. Veoma ekonomičan, nakon upotrebe može se koristiti kao humus. Neutrališe neprijatne mirise obezbeđujući apsorpciju pre njihovog stvaranja.
BENTO KRONEN VERSELE LAGA- SENEGAL
18KG
Bento Kronen Versele-Laga Senegal je beli, laki higijenski posip za mačke napravljen od bele senegalske gline.
Ovaj posip u kontaktu sa mokraćom ili izmetom momentalno neutrališe njihove neprijatne mirise dok oko istih nabubri što omogućava lako uklanjanje iz posude za posip. Ima ekstremno visoku moć upijanja.
CATSAN POSIP ZA MAČKE LITTER
10L
CatSan je izuzetno dobar i korisan posip za mačke, a zahvaljujući svom sastavu eliminiše neprijatne mirise što je jako bitno ako držite mačku u kući ili stanu. Posip ima veliku moć upijanja tako da nemorate svaki čas menjati podlogu.
Catsan posip za mace sadrži minerale koji imaju antibakterijsko delovanje, sprečava sakupljanje bakterija u posipu.
FRISKIES CATFRESH CLASSIC
5kg
Friskies posip za mačke je odličan proizvod koji zahvaljujući svom sastavu eliminiše neprijatne mirise. a veoma je dugotrajan zbog svoje velike upijajuće moći,  što u mnogome olakšava obaveze i ne mota se često menjati podloga.
U ponudi imamo pakovanje od 5 kilograma.


NATUSAN GRUDVAJUĆI POSIP LITTER
5kg
Natusan posip za mačke je potpuno prirodan proizvod. Napravljen je od čiste gline. Sitne granule trenutno apsorbuju tečnost obrazujući čvrste grudve koje je lako ukloniti.
U ponudi imamo pakovanje od 5 kilograma.

ZUZU POSIP - Narandža, bor, limun, lavanda i neutral
5kg
Zuzi posip za mačke sa mirisima, bora, limuna, lavande kao i neutralni posip su napravljeni od prirodne bentonitne glina bez dodataka hemijskih supstanci. Dobro apsorbuju sve neprijatne mirise i tečnosti stvarajući grudve.
Delotvorno pomažu u svakodnevnom negovanju čistoće i higijene Vaše mačke.

POSIP CRYSTA LITTER LAVANDA
5kg
Posip Crytstal litter su silokonske granule koje savršeno upijaju tečnost u macinom toaletu. Posip se stavlja u suv i čist toalet u debljini od 3cm. Da bi ste pomogli Vašoj maci da se navikne na novu vrstu posipa, u početku ga mešajte sa starim posipom. Ova vrsta posipa se ne prosejava.

SILIKONSKI POSIP KOZMO
3.8l
Kozmo je kvalitetan antibakterijski posip za mačke koji se ne ne lepi na šape. Uklanja neprijatne mirise, nema prašine i ne rasipa se.
Dostupan u pakovanju 3,8 l.

web by bojan.zeljkovic@gmail.com
Back to content