VITAMINI ZA PTICE - Petprotector

 SVE ZA VAŠE LJUBIMCE
petprotector.rs@gmail.com
060 0421-558
Go to content
VITAMINI ZA PTICE
DELLI NATURE BREED +
U cilju efikasnijeg dopunjavanja zdrave ishrane. Deli Nature razvila je BREED +
BREED + je vrhunski dodatak ishrani, razvijen u saradnji sa veterinarima, nutrionistima, naučnicima i istaknutim uzgajivačima. Breed ima jedinstven sastav aminokiselina, minerala i vitamina. Dodati organski elementi u tragovima imaju veću bioraspoloživost i zato ih bolje apsorbuju tela ptica. Zahvaljujući sadržaju vitamina E (2500mg), idealan je za pripremu i tokom sezone uzgoja / parenja. BREED + Poboljava plodnost! Dodati antioksidanti, uključujući vitamin E, štite embrion i olakšavaju izleganje. Folna kiselina je idealna za uzgoj i razvoj mladih ptica. L-karnitin obezbeđuje bolju plodnost i veći procenat ishoda.
Uputstvo za upotrebu:
U pripremi i tokom sezone uzgajanja/ parenja dnevno 5 g na 100 g jajčane hrane
BREED + se najbolje koristi u kombinaciji sa VITAMINO +.
 
CALCIO+ DELI NATURE
CALCIO + je vrhunski dodatak ishrani, razvijen u saradnji sa veterinarima, nutrionistima, naučnicima i istaknutim uzgajivačima.
Ovaj dodatak ishrani sadrži 10% kalcijuma u optimalnom obliku za asimilaciju u gastrointestinalnom traktu ptica. Kvalitetni kalcij u obliku kalcijevog laktata, kalcijevog glukona, kalcijevog citrata u Calcio + se lako apsorbuju  . Ako kalcijum nije dovoljno u ishrani, tijelo će upotrebiti  potrebe kalcijuma iz  kosti, koje postaju krhke.
Dodavanje vitamina D3 stimulira asimilaciju kalcija u gastrointestinalnom traktu i njegov razvoj u kostur i jajne ljuske. Vitamin D3 je djelomično osiguran u ishrani ,djelomično sintetiziran u koži pod utjecajem UV zraka sunca. Stoga je neophodno osigurati ovaj dodatak vitamina  pticama koje se drže zatvorene unutar i bez  kontakta sa sunčevim zracima.
Jedinstven sastav potiče stvaranje jajnih ljusaka i kostura, te potiče funkcioniranje živčanog sistema.
 
 
FLORA+ DELI NATURE
Flora + je stabilizator creva sa probiotičnim efektom koji se razvija kroz blisku saradnju veterinara, nutricionista, naučnika i vodećih uzgajivača.
Flora+ sastoji se od balansirane kombinacije probiotika (Bacillus subtilis) i prebiotika, što stimuliše zdravu crevnu floru. MOS može sprečiti vezivanje određenih patogena (vektorja bolesti) na crevni zid. Oni se mogu vezati za određene receptore (lektine) na plazemskoj membrani bakterija i time sprečavaju da se bakterije priključe na crevni zid. Flora + sadrži treonin i masnu kiselinu.
Treonin je esencijalna aminokiselina koja se koristi od 60% čestih ćelija da bi se formiralo muskus. Muskus je važan deo crevne barijere koja štiti crevo protiv oštećenja enzima i sastojka hrane.
Bakterija buterne kiseline  je veoma važan izvor energije za crevne ćelije.
Uputstvo za korištenje:
1 g po 150 g jajčane hrane
1 g po 100 g hrane za ručno hranjenje
Savet: zahvaljujući trostrukom radu, ovaj crijevni uređaj poboljšava otpornost i podržava zdravlje vaših ptica. Fora + je također savršen dodatak za vrijeme ručnog hranjenja pospešuje stvaranje dobre i stabilne crevne flore.
 
 
VITAMINO+ DELI NATURE
Vitamino + je prehrambeni dodatak prvog kvaliteta, on je plod tesne saradnje između veterinara, nutrionista, naučnika i proizvođača u prvom planu. To je dodatak koji je efikasan za zdravu ishranu prilagođenu potrebama vaših ptica. Jedinstveni sastav vitamina  predstavlja visoku frakciju prisutnih amino kiselina, odnosno aminokiselina koje sama tela nisu sintetizovala. Prema tome, oni moraju biti obezbeđeni od strane ishrane. Dodavanje tragičnih elemenata, organskih (npr. Selenium) obezbeđuje veću bioraspoloživost (> 90%), omogućavajući im da se bolje absorbuju u telu ptice. Vitamin + sadrži i vitamine i minerale prvog kvaliteta, a dekstroza zamenjuje laktozu. Za razliku od sisara, ptice ne vare laktozu.
Način upotrebe:
1gr na 100gr jajčane hrane tri puta nedeljno tokom cele godine.
1gr na 100gr jajčane hrane u kombinaciji sa Deli-Nature Breed + dnevno u pripremi za i tokom sezone parenja.
1gr na 100gr jajčane hrane prve nedelje nakon povratka sa izložbi.
1gr na 100gr jajčane hrane  dve nedelje posle tretmana lečenja.
Savet:
Nemojte ga rastvoriti u vodi za piće! (Vitamini A, D, E i K nisu rastvorljivi u vodi).
Vitamino + moze se davati u kombinaciji sa jajčanom hranom , klijavim semenjem ili voćem.
 
START + DELI NATURE
START + DELI NATURE je preparat za rucno hranjenje ptica.
Pogodan je za sve vrste ptica sa visokom potrebom za energijom i sve bebe mannje od devet dana.START+ sadrzi sve hranljive sastojke koji garantuju dobar rast i dobar uravnotezen razvoj.
Sastav: sirovi proteini 19,5%,sirova mast 14%,sirova vlakna2,5%,sirovi pepeo 4,4%,kalcijum 0,9%,fosfor 0,65%,natrijum 0,16%, lizin 1,15%,meteonin 0,55%, threonine 0,8%, triptofana 0,25% , vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin K3, biotin ,folna kiselina,l-karnitin
 
NUTRI PET - MINERALI ZA PTICE
100g
Mineralni dodatak za ishranu ptica napravljen od svarljivih mineralnih materija. Obezbeđuje kalcijum i pomaže varenju, Neophodni minerali u ishrani mnogih ptica
Pakovanje: 100g
FARMGRIT - MINERALI ZA PTICE
2kg
Mineralno hranivo za ptice i živinu koja poboljšava iskorišćavanje hrane, dopunjuje osnovnu hranu mineralnim materijama i mikroelementima (deo se nalazi u helatnom obliku). Sam grit je vulkanskog porekla i sadrži velike količine visokokvalitetnih neorganskih minerala u obliku sitnih kamenčića. Uz navedeno, grit je obogaćen organski vezanim mineralima, aromom i solju. Povećava proizvodnju usporava pad nosivosti. Jaja su krupnija sa tvrđom ljuskom, ljuska jaja je deblja, jača koštani sistem i perje.

web by bojan.zeljkovic@gmail.com
Back to content